Boek Hamster in je Brein
12.000

verkocht

Jouw nieuwe routines
voor duurzaam & blijvend gewichtsverlies

Een bewezen methode om ècht af te vallen en op gewicht te blijven. Ontwikkeld  door artsen uit het OLVG. Verkrijgbaar in een boek of in een online programma

Bekend van

  • Ontvang iedere dag een praktische oefening
  • Krijg motivaties met context via email of Facebook Messenger
  • Kies voor een periode van 12 of 24 weken

Dit online programma helpt je stapsgewijs controle te krijgen over je gewicht. Door de dagelijkse kleine oefeningen van het programma vergroot je jouw bewustzijn over je eigen gedrag rondom bijvoorbeeld eten, bewegen, slapen en ontspannen. Dit helpt op de langere termijn tot het realiseren van een langzaam, maar blijvend gewichtsverlies.

Een Hamster in je brein?
Hoe zit dat?

De ‘hamster’ in je brein staat voor het kleine, maar belangrijke en oeroude deel van onze hersenen; de hypothalamus. Deze regelt alles om jou en je soort in leven te houden, zoals je lichaamstemperatuur, de voortplanting, bijsturing van je hartslag en ademhaling.


Lees hier de volledige uitleg over de hamster

De methode is ontwikkeld door twee artsen van het OLVG

Waarom is het zo moeilijk om na een korte, soms succesvolle afvalpoging je gewicht ook zo te houden?  Met samen 31 jaar ervaring in de wetenschap over dit onderwerp wilde wij de wereld een stuk gezonder maken, door bewustwording en gedragsverandering. Na het lezen van ons boek, of na het deelnemen van ons online programma, weet jij dus heel goed wat en waarom iets er gebeurt en wat jij kunt doen om hiermee om te gaan. 

Lees ook eens onze missie

Hamster in je Brein

Links Maarten Biezeveld en rechts Felix Kreier

Voel je gezond, zonder schuldgevoel of schaamte

Wij vinden het belangrijk om het onderwerp van gewichtsverlies te beschrijven zonder iemand een schuldgevoel of schaamte aan te praten. We ontkennen niet dat gewicht verliezen en daarna het gewicht verlaagd houden, ongelofelijk moeilijk is. Want als het een makkelijk proces was, dan was de vraag naar oplossingen natuurlijk nooit zo groot geweest. Maar dat betekent niet dat we ons er maar bij neer te leggen hebben, omdat er niets aan te doen is. Alleen als je het gaat proberen, ga dan voor een methode waarbij je wel een kans maakt. Die kans bieden wij je via Haus of Hamster.

Wat doe jij?

Kies jouw persoonlijke manier voor duurzaam gewichtsverlies