Maarten Biezeveld

Maarten volgt zijn studie geneeskunde en coschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van artsexamen kiest hij ervoor om eerst te gaan promoveren op een wetenschappelijk onderzoek, voordat hij start

Felix Kreier

Na een carrière in Amsterdam in de ICT als operationele teamleider voor Duitstalige landen maakt Felix de overstap naar het ziekenhuis, om geneeskunde te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Als hij cum laude zijn doctoraalexamen behaalt, besluit hij eerst wetenschappelijk onderzoek te gaan doen, voordat hij aan zijn coschappen begint.

Patrick Steenvoorden

Na zijn studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit in Delft ontwikkelt Patrick zich verder als specialist op het gebied van planning, logistiek en het ontwikkelen van digitale producten.

Florentine de Boer

Na het halen van haar gymnasiumdiploma studeert Florentine biomedische wetenschappen, voordat zij overstapt naar de studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Na het behalen van haar gymnasiumdiploma besluit Julia geneeskunde te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Zij slaagt cum laude voor haar bachelor en gaat verder in het masterprogramma, waar ze inmiddels in de afrondende fase zit.

Bram Lammers

Na zijn studie Hoger Hotelonderwijs aan de Saxion Universiteit in Apeldoorn ontwikkelt Bram zich verder in de Retail tak door bij Nike aan de slag te gaan. Na jaren gewerkt te hebben in de operationele & analytische tak is hij nu werkzaam binnen Sales voor klanten binnen Nederland, Ierland & Scandinavië.

Hannah van der Zande

Na het halen van haar gymnasiumdiploma heeft Hannah wiskunde gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als volgende stap na haar bachelor, heeft ze besloten om verder te gaan met een master in wiskunde en klimaat fysica in Utrecht.