Je bent hier:

Nieuwsbrief #20

Haus of Hamster

Gezellige feestdagen zonder alleen maar te focussen op eten? Dat kan echt!

Misschien roept de titel van deze e-mail direct wel weerstand op. En dat is ook helemaal niet gek, want wanneer we het hebben over de feestdagen, dan koppelt vrijwel iedereen dit in gedachten aan (veel) eten.  Dit is er nu eenmaal zo ingesleten en vormt onderdeel van een traditie.

Maar waarom is dat zo? En kan het ook anders?In onze nieuwste blog vertellen we hoe je jouw mindset en focus kunt veranderen rondom ‘gezellig eten’. De feestdagen hoeven niet alleen maar een periode van veel, ongezond en vet eten te zijn.Je kunt ook lekker en gezellig eten met elkaar, in mindere mate en op een gezondere manier.

Ben je benieuwd hoe dat mogelijk is?Klik dan op de knop hieronder om de nieuwste blog te lezen. Wij geven je daar 5 tips die jou kunnen helpen om je gewoontes te veranderen. Veel succes en alvast gezellige (en gezonde) feestdagen gewenst!

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Dit vind je misschien ook interessant

Nieuwsbrief #7

Welkom bij nieuwsbrief #7. In de vorige nieuwsbrief vermeldden we dat wij op 8 oktober een symposium zouden organiseren. We hadden in het sfeervolle Hotel Arena in Amsterdam een interessante avond voorbereid. Zeer verheugd waren we met de twee hoofdsprekers van de...

Meer

Nieuwsbrief #4

Welkom bij nieuwsbrief nummer vier. We krijgen steeds meer mails en berichten van mensen die hun eigen hamster aan het ontdekken zijn. Het geeft veel voldoening dat het verhaal hiermee lijkt over te...

Meer
De Hamster in je Brein
12.000

verkocht

Een nieuwe methode voor duurzaam gewichtsverlies

Dit is het digitale ondersteuningsprogramma bij het boek
De Hamster in je Brein

Ontvang updates

Geef je op voor onze nieuwsbrief voor regelmatige updates.