Het digitale
Hamster-breinprogramma

Dit digitale ondersteuningsprogramma helpt je stapsgewijs controle te krijgen over je gewicht en is een aanvulling op het boek de Hamster in je Brein, geschreven door Felix Kreier en Maarten Biezeveld. Door het dagelijks doen van kleine oefeningen vergroot je jouw bewustzijn over je eigen gedrag rondom bijvoorbeeld eten, bewegen, slapen en ontspannen. Dit helpt op de langere termijn tot het realiseren van een langzaam, maar zeker gewichtsverlies.

Abonnementen

Je kunt je aanmelden voor de volgende abonnementen:

2 weken gratis

Maak vrijblijvend kennis met ons programma!
Deze periode stopt vanzelf. Je zit nergens aan vast, maar bent uiteraard wel erg welkom om daarna verder te gaan.


Gratis

12 weken + 2 weken gratis

Met dit abonnement maak je al echt een stap naar nieuwe wenselijke routines.

Je korting is 20%

€1.99 per week
TOTAAL €23.88*

24 weken + 2 weken gratis

Met dit abonnement ga je ervoor! In bijna een half jaar leren we je om nieuwe routines om te zetten in een nieuwe duurzame leefstijl.

Je korting is 40%

€1.49 per week
TOTAAL €35.76*

* Prijzen zijn inclusief 21% btw

Praktische informatie

We vragen je, als je dat nog niet hebt, een account aan te maken op Facebook, om gebruik te kunnen maken van Facebook Messenger. Via Facebook Messenger krijg je dagelijks één oefening van ons. Het doen van zo’n oefening duurt ongeveer 1-2 minuten per keer. Je kunt zelf kiezen of je dit programma 4, 12 of 24 weken wilt doen. Langer kan zelfs ook. Je bent uiteraard vrij om te kiezen, maar toch raden we aan om het minimaal 12 weken te proberen en vol te houden. Het kan namelijk goed zijn dat je in de eerste 4 weken nog niet veel resultaat zult zien in de vorm van gewichtsverlies. Toch zal er ook dan al veel gebeuren in het bewust worden en aanleren van nieuwe, wenselijke gewoontes door middel van kleine stapjes. We zullen ook niet zeggen dat het makkelijk wordt, want ook bij deze methode zul je moeilijke momenten tegenkomen. Maar als je gaat streven naar een duurzaam lager gewicht, doe het dan op een manier die kans maakt, zoals met deze methode.
Wil je eerst kennis maken met ons en ons programma, dan kun je ook kiezen voor de 2 weken gratis en vrijblijvende optie.

Gedurende het hele traject staan wij stand-by om al je vragen of opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden. Alle informatie die over jou wordt verzameld zal uitsluitend worden gebruikt voor het digitale programma zelf en zal niet worden verspreid onder derden. Voor het programma vragen we gezondheids-gerelateerde informatie, zoals gewicht, lengte en BMI. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je inzicht te geven in je voortgang. ‘What happens in Haus of Hamster, stays in Haus of Hamster’. Wat we doen met je gegevens vind je in onze privacy voorwaarden

‘Wij vinden het belangrijk om het onderwerp van gewichtsverlies te beschrijven zonder iemand een schuldgevoel of schaamte aan te praten.’

FELIX KREIER &
MAARTEN BIEZEVELD

Scroll naar top