Hamster-breinmethode

Het boek ‘De hamster in je brein’ en de daarbij horende Hamster-breinmethode, gaan niet simpelweg over afvallen. Het gaat over duurzaam gewichtsverlies. En dat is in de praktijk vaak iets heel anders. De Hamster-breinmethode bestaat, naast deze website en de nieuwsbrief, uit twee hoofdonderdelen.

Het boek de Hamster in je Brein

Hierin leggen we uit wat er in je hersenen gebeurt en welke gebieden er in conflict komen, als je besluit om af te vallen. We leggen uit waarom het zo moeilijk is om na een korte, soms succesvolle afvalpoging, het gewicht ook echt lager te houden. Daarbij laten we ook zien wat wel kans van slagen heeft op lange termijn. Het laatste deel van dit boek is een concrete methode om op een gezonde manier duurzaam gewicht te verliezen.

Het digitale ondersteunings programma

Met dit programma zorgen we voor een continue combinatie van focus en motivatie, die nodig is om verder te gaan met wat goed is en om te veranderen wat wenselijk is. Door middel van regelmatig aangeboden oefeningen stimuleren we de kleine stapjes in de goede richting, die gezamenlijk uitgroeien tot een natuurlijk aanvoelende gezonde leefstijl.

Nu verkrijgbaar

de Hamster-breinmethode:

Een nieuwe methode voor duurzaam gewichtsverlies
Dit is het digitale ondersteuningsprogramma bij het boek De Hamster in je Brein

€22.50

Nu verkrijgbaar bij Bol.com

Scroll naar top