Je bent hier:

Abonnementen

Je kunt je aanmelden voor de volgende abonnementen:

1 week gratis

Maak vrijblijvend kennis met ons programma!
Deze periode stopt vanzelf. Je zit nergens aan vast, maar bent uiteraard wel erg welkom om daarna verder te gaan.

Gratis

12 weken + 1 week gratis

Met dit abonnement maak je al echt een stap naar nieuwe wenselijke routines.

€1.99 per week
TOTAAL €23.88*

Meld je aan

24 weken + 1 week gratis

Met dit abonnement ga je ervoor! In bijna een half jaar leren we je om nieuwe routines om te zetten in een nieuwe duurzame leefstijl.

Je korting is 25%

€1.49 per week
TOTAAL €23.88*

* Prijzen zijn inclusief 21% btw

Het digitale
Hamster-breinprogramma

Dit digitale ondersteuningsprogramma helpt je stapsgewijs controle te krijgen over je gewicht. Het is een aanvulling op het bestseller boek ‘De Hamster in je Brein’ geschreven door Felix Kreier en Maarten Biezeveld. Inmiddels zijn er ruim 10 duizend exemplaren van verkocht in Nederland en België. Binnenkort komt het boek onder andere in Duitsland uit! Door de dagelijkse kleine oefeningen van het programma vergroot je jouw bewustzijn over je eigen gedrag rondom bijvoorbeeld eten, bewegen, slapen en ontspannen. Dit helpt op de langere termijn tot het realiseren van een langzaam, maar blijvend gewichtsverlies.

Praktische informatie

We vragen je, als je dat nog niet hebt, een account aan te maken op Facebook, om gebruik te kunnen maken van Facebook Messenger. Via Facebook Messenger krijg je dagelijks één oefening van ons. Het doen van zo’n oefening duurt ongeveer 1-2 minuten per keer. Je kunt zelf kiezen of je dit programma 12 of 24 weken wilt doen. Langer kan zelfs ook. Het kan goed zijn dat je in de eerste 4 weken nog niet veel resultaat zult zien in de vorm van gewichtsverlies. Toch zal er ook dan al veel gebeuren in het bewust worden en aanleren van nieuwe, wenselijke gewoontes door middel van kleine stapjes. We zullen ook niet zeggen dat het makkelijk wordt, want ook bij deze methode zul je moeilijke momenten tegenkomen. Maar als je gaat streven naar een duurzaam lager gewicht, doe het dan op een manier die kans maakt, zoals met deze methode.
Wil je eerst kennis maken met ons en ons programma, dan kun je ook kiezen voor de 1 week gratis en vrijblijvende optie.

Gedurende het hele traject staan wij stand-by om al je vragen of opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden. Alle informatie die over jou wordt verzameld zal uitsluitend worden gebruikt voor het digitale programma zelf en zal niet worden verspreid onder derden. Voor het programma vragen we gezondheids-gerelateerde informatie, zoals gewicht, lengte en BMI. Deze gegevens worden alleen gebruikt om je inzicht te geven in je voortgang. ‘What happens in Haus of Hamster, stays in Haus of Hamster’. Wat we doen met je gegevens vind je in onze privacy voorwaarden.

‘Wij vinden het belangrijk om het onderwerp van gewichtsverlies te beschrijven zonder iemand een schuldgevoel of schaamte aan te praten.’

FELIX KREIER &
MAARTEN BIEZEVELD
Boek Hamster in je Brein