Handig

Invullijsten

Tool - Haus of Hamster

Plannen of evalueren eten

Hier vind je een schema om je eten in te plannen of te evalueren. Print hem uit en neem de tijd om je maaltijden te plannen. Hang hem vervolgens op een plek die je goed ziet, zodat je je eraan houdt. Als je hem gebruikt om je eten te evalueren: wees eerlijk en schrijf alles op. Ook 1 klein koekje telt! Zo krijg je een duidelijk inzicht in je gewoontes en patronen en hoeveel (calorieën) je nou echt eet op een dag.
Tool - Haus of Hamster

Plannen beweging

Hieronder vind je een schema om jouw beweging in te plannen. Print hem uit en neem even de tijd om hem in te vullen. Maak een reële planning, maar daag jezelf ook een beetje uit! Hang hem vervolgens op een plek die je goed ziet, zodat het kan zorgen voor die extra focus.
Tool - Haus of Hamster

Evaluatie stress

Hieronder vind je een handig schema om jouw stress te evalueren. Waardoor heb je stress? En hoeveel stress; 1= geen, 5=zeer veel? Je zou het kunnen printen en bijvoorbeeld dagelijks na het eten even een paar minuten de tijd kunnen nemen om hem in te vullen.
Tool - Haus of Hamster

Evaluatie slapen

Hieronder vind je een handig schema om jouw slaap te evalueren. Hoe lang heb je geslapen? Heb je goed, matig of slecht geslapen? Je zou het kunnen printen en naast je bed kunnen leggen en elke ochtend even een paar minuten de tijd nemen om hem in te vullen
Meld je aan voor het programma
Scroll naar top